пятница, 1 февраля 2013 г.

спілка астрологів україни

Астрологя, на думку фахвцв, — це залишки знань древньо цивлзац. Фото з сайту hermitsvision.com  

Тож перша хвиля прес-конференцй, пд час котрих астрологи, хроманти  гадалки намагалися довести суспльству, що вони працюють, оформлюючи приватн пдпримства, платять до бюджетв податки й хочуть  дал працювати на законних пдставах, а не йти у пдплля, прокотилася саме навесн 2010-го. Тод закон — псля експертних оцнок — був вдправлений на доопрацювання. ¶ ось ниншньо осен парламент знову взявся визначати долю окультиств — вже нший законопроект клька тижнв тому прийняли у першому читанн. До реч, позицю про заборону реклами на телебаченн пдтримують  сам астрологи: мовляв, справжнм професоналам дешева популярнсть не потрбна. А ось той момент, який стосуться заборони профес, виклика у них серйозн заперечення. 

Можна було б говорити про те, що видаться принаймн дивною спльна позиця у цьому питанн абсолютно рзних полтичних сил (ну, комунств, як про людське око в ус часи боролися з окультизмом, ще якось можна зрозумти…). Можна згадати  про менталтет укранцв, як щиро вважають себе стинними християнами, проте не бачать нчого протиприродного в тому, щоб «зазирнути» у майбутн за допомогою карт Таро чи астрологчного прогнозу. Зрештою, як аргумент можна згадати  той факт, що чимало вдомих полтичних дячв, починаючи вд царв  закнчуючи кервниками комунстично парт, в ус часи користувалися послугами провидцв. Причому  вдомост, що найбльш фахових з них, звичайно, не афшуючи цього, залучали (можливо, й зараз залучають) до спвпрац спецслужби рзного рвня. Але це, так би мовити, — висок матер, а йдеться про роль представникв названих професй у нашому з вами повсякденному житт. 

Полювання   на «вдьом»

Спочатку — передсторя питання: у квтн минулого року в парламент вперше заговорили про спльне дтище комунств, бютвцв, нашоукранцв  литвинвцв — законопроект ЂЂЂ6299 з довгою назвою «Про внесення змн до деяких законодавчих актв (стосовно заборони дяльност екстрасенсв, знахарв, ворожок, хромантв  послуг з передркання майбутнього (дол))», яку жодна нормальна людина зразу не запам’ята, тож у народ його нарекли законом, котрим хочуть заборонити цлителв  магв. До ц ж компан, з якою пропонували боротися народн депутати законодавчими методами, потрапили  астрологи та хроманти. Одна з вимог, висунутих у законопроект, — вилучити з чинного в Укран класифкатора професй у 51-му роздл (працвники, що надають персональн та захисн послуги) пдроздл 515 — «Астрологи та ворожки».

Парламент поновив боротьбу з магами й астрологами, натомсть останн вважають, що астрологю час визнати офцйною наукою 

"Астрологю пропонуютьЂЂЂ вивчати у школ"

Астрологю пропонуютьЂЂЂ вивчати у школ | www.ukurier.gov.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий